Partners & Sponsoren

Onze groep is erg zelfstandig, maar natuurlijk kunnen we niet alles alleen.

Daarom willen we u ook voorstellen aan onze partners en sponsoren.

Sponsoren

Logo Bizway

Bizway

De hosting van deze website wordt gesponsord door Bizway. Veilige hosting en werkplekbeheer met 24/7 persoonlijke support. Bizway denkt mee in uw IT-uitdagingen en levert oplossingen waar u op kunt vertrouwen.

Partners

Banner Cranenburgh Events

Cranenburgh Events

Een bedrijf ontstaan vanuit de vereniging. Als u een mooie locatie heeft waar u graag een keer een historisch evenement wilt organiseren, dan bent u hier op het goede adres. Natuurlijk zijn wij ook regelmatig te vinden op de evenementen van Cranenburgh Events.

Banner Oud van Nieuw

Oud van Nieuw

Als u iets wilt kopen van hout of van leer, dan is Toin van Oud van Nieuw uw man. Als hij hij het niet op voorraad heeft, maakt hij het graag voor u, allemaal historisch verantwoord.

Banner Keshia Fotografie

Keshia Fotografie

Keshia is vaak op dezelfde evenementen aanwezig als wij. Soms als lid, soms als fotograaf. Met haar ruime ervaring heb je altijd mooie foto's van je evenement.

Sprookspreker Erik Maassen

De Sprookspreker

De sprookspreker was een middeleeuwse verhalenverteller. Hij reisde langs dorpen en steden, naar jaarmarkten en adellijke hoven om zijn verhalen te vertellen. De moderne sprookspreker doet dit ook. Als hij geen middeleeuwse ridderverhalen aan het vertellen is, levert hij het commentaar bij onze veldslag.